San Diego State University (SDSU)

La SDSU s una universitat pblica de l'estat de California. s a dir, de les ms assequibles des d'un punt de vista financer. Els estudiants de la zona paguen la meitat que els que no sn d'aquí. Jo, com a estudiant d'intercanvi dins del conveni Universitat de Barcelona-SDSU noms haig de matricular-me a la UB, no a la SDSU.

A la SDSU es poden estudiar moltes carreres: astrologia i botnica, podologia especialitat en l'Edat Mitja, enginyeria de telecomunicaci especialitat en organismes unicellulars, etc. B, s broma, per no del tot: es poden fer invents molt estranys com ara marketing i poltica. Suposo que al final no acabes sabent de res per com a mnim has "tocat molts botons" durant la carrera. Jo concretament cursar assignatures del departament de Business Administration. Les sis assignatures de què m'he matriculat per al quadrimestre de tardor sn: "Managerial accounting fundamentals", "International trade", "Financial institutions management", "Introduction to operations management", "Management and organizational behavior" i "Marketing". A la primavera en vindran sis ms. L'horari què tinc s dimarts i dijous de 8:00h a 16:45h. La resta de dies no tinc classe. Aix no vol dir que noms treballi dos dies: tal com est organitzat l'ensenyament aquí la majoria d'aprenentatge es fa a casa (o a la biblioteca) i les classes serveixen per a guiar-te una mica, corregir exercicis, resoldre dubtes, etc. La majoria de classes duren una hora i quart: s molt poc temps.

La primera impressi després d'un passeig pel campus revela que s gegant (hi ha un mapa a disposici dels visitants perquè no es perdin). Tamb molt respectable deu ser el pressupost que hi ha al darrera, ja que tot es veu nou, cuidat i en constant ampliaci. Hi ha aparcament per als estudiants, teatre a l'aire lliure, sala de concerts (per cert, actuaran Green Day, Luis Miguel, Carlos Santana, BB King i The Eagles properament alg s'hi apunta?).

Classe a la SDSU
Fantasmes SDSU
Diuen que a la SDSU hi ha fantasmes que s'assemblen molt als alumnes. La forma de distingir-los s adonant-se que sn semi-transparents.