L'apartament

Estic vivint en un apartament de lloguer molt a prop del campus de la San Diego State University (SDSU). De fet, des de la finestra de casa es veuen els diferents edificis d'aquesta universitat. L'apartament forma part d'una comunitat de veïns d'uns 30 pisos com el meu. Tenim piscina pròpia i pàrquing per als cotxes. Podríem dir que no és el que un estudiant mig a Espanya (o Europa) podria esperar tenir durant els seus estudis. L'aparcament de cotxes és ple de vehicles bons, no n'hi ha cap que faci llàstima.

Tenim piscina

El pis en sí està molt bé. Té dues habitacions generoses amb lavabo individual, menjador-sala ample i una cuina. Abans que hi arribéssim el deurien pintar tot. A les parets es nota que s'amunteguen les capes de pintura. El terra, com no podia ser d'una altra manera, està emmoquetat. Així queda més autèntic i la porqueria no es nota. També resulta més difícil de netejar, perquè l'escombra no serveix per a res. Els detalls estan molt ben cuidats: dues TV, triturador d'escombraries incorporat a l'aigüera, nevera gegant, etc. Com en tota casa americana. Realment en aquest pis podríem viure quatre estudiants en lloc de dos.

El pis estava completament buit quan hi vam arribar. L'únic equipament que ja hi havia era: fogons, nevera i forn. Durant la primera setmana hem hagut de comprar microones, escriptori, llit, cadira, penjadors per a la roba, estris de cuina, etc. Hem trobat bones gangues a botigues de segona mà: el llit i l'escriptori per $85 a una espcie de drapaire de la Salvation Army (que no té res a veure amb l'exèrcit). El problema hagués estat si el Sean no hagués tingut cotxe, ja que totes les compres les hem hagut d'anar a fer una mica lluny d'on vivim. Fins i tot per a comprar el llit i l'escriptori vam haver de llogar un cami. Tot est molt previst, perquè ja hi ha una empresa de lloguer de furgonetes i camions especialitzada en mudances que es diu U-Haul. A ms de llogar els vehicles tamb venen tot all que pugui fer falta per canviar de pis: caixes de cartr, paper de bombolles, tot tipus de cinta d'embalar, etc.

Ara ms o menys tot est al seu lloc i ja ens falten poques coses de les importants: connexi a Internet amb l'empresa Cox i una taula per a poder dinar al menjador-sala.

Desprs d'una compra de $250 l'ltim dia en què feien un 20% de descompte als estudiants de la SDSU al supermercat Windmill Farms. Vam deixar alguns prestatges buits.
Aquesta s la meva hobitaci en un dia de desordre.
La living room
L'rea de sofs de la sala d'estar. Aqu sopem cada dia mirant qualsevol cosa a la TV.
Aquesta s la vista de la sala d'estar que la TV "veu"
El lavabo tamb s important: un s'hi acaba passant bastantes hores a l'any.